Bund til Mund | Om os
535
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-535,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Bund til Mund

Foreningen og fællesskabet

Foreningen Bund til Mund blev stiftet i slutningen af 2012 med det formål at skabe Danmarks første undervandsfestival. Det lykkedes, og sidenhen er foreningen gået hen og blevet et fællesskab hvor alle med ideer og virkelyst har mulighed for at udleve deres vildeste fantasier. Bund til Mund er hverken begrænset af medlemsskab eller en bestyrelse, og fællesskabet er åbent for alle der vil være med.

Drømmen

“Bund til Mund er en portal ind til en anden verden. Det er et fællesskab som muliggør og stimulerer vores kreativitet og vores kærlighed og løfter os selv til et mere sublimt niveau. Det er en stamme som er gearet til spontanitet, til leg til sanselighed, til samskabelse og selvorganisering, og til det sublime.” – Filosofkongen, Mads

De fire bud

(Bund til Mund’s fire bud er skabt på baggrund af festivalen, men vi forsøger at gøre det til en fast del af alt foreningens arbejde.)

VI SKYDER SELV AFTENSMADEN

Fra Bund til Mund er fridykning og undervandsjagt for både øvede og nybegyndere, og vi lever af det vi skyder. Garvede uv-jægere og fridykkere tager os med ned.

VI LEVER LOKALT

Det vi ikke skyder med harpun, skaffer vi fra selve Ærø. På strandsafari samler vi vilde strandurter og tang, og resten af maden henter vi fra avlerne rundt omkring på øen.

VI SKABER ÆGTE VÆRDI

I udveksling med Ærøs øvrige entreprenører opstår der projekter og venskaber som rækker langt ud over festivalen.

VI ER FÆLLES OM DET

Festivalen udspringer af fællesskabets stærke kræfter. Alle giver en hånd og magi opstår. At man er ‘deltager’ skal forstås bogstaveligt

Det våde dusin

Det våde dusin er den gruppe af frivillige der står for at planlægge Bund til Mund-festivalen. Siden den første Bund til Mund-festival i 2013 har der været en del forskellige folk med i dusinet. Fælles for dem er at de alle brænder for at lave projekter med fokus på undervandsjagt, lokalforsyning og formidling af naturoplevelser.

10250286_453015988167576_1269806662984240792_n
1459683_410385655763943_1928369457_n
1394384_358304710972038_1859865630_n

Bund til Mund’s venner

I Bund til Mund elsker vi at samarbejde med dygtige og entusiastiske ildsjæle. Vi har været så heldige at møde en masse mennesker og organisationer der aktivt bidrager til vores festival med en række forskellige kompetencer.

Niels Ørum

Niels Ørum er naturvejleder og laver strandsafari og naturvandringer under festivalen.

Thomas Barfod

Var der en Thomas Barfod før B2M? Ja, det var der. Han har altid været en stjerne. Nu repræsenterer han vores husorkester, og vi er vilde med det.

Peter Strand

Når Peter bliver sulten, tager han sin kayak, som han selvfølgelig selv har designet, sejler til Grønland og skyder en kæmpe fisk. Peter er konge af B2M, røgovnsekspert og opdagelsesrejsende. For real!

Johan Nielsen

Juletræsplantageejer. Skyd og ram plet med Johan. Desuden Danmarksmester i UV-jagt. Også lidt nordisk mester.

Ærø Kommune

Ærø er en kommune. Og de elsker os mindst lige så meget som vi elsker dem!

Kingfish Dive & Travel

B2M-partner siden tidernes morgen. Den seriøseste UV-jagt-butik i København.

Rise Bryggeri

Storleverandør af øl til festivalen og øltøndeejer af den verdenskendte lækkerbidsken HAVHØST der tilfældigvis også er B2M’s officielle øl.

Dextergaard

Axel og Julia fra Dextergaard er muligvis de rareste mennesker på hele Ærø, og så er de vores venner. Vi er beærede. De er også leverandører af æg og meget andet til festivalen.

Bo Rino

Næsehornet fra Bjørnø. Tidligere kunstbrygger, nu full blown drømmelever med eget bryggeri i Svendborg.

Store Nørd og WWF’s opdag havet

Peter Skødt Knudsen, tidligere en stor nørd, nu ansat hos WWF hvor han deler sin glæde over havet med en masse børn. Opdag havet! Han er vores ven!

Nicolai Ilcus

Der er ild i Ilcus som man siger. Han har også en kayak og en uv-jagt-butik i Svendborg.

Maritime Nyttehaver

Vi er vilde med østers og supporter ALT nyttehaverne laver. De har til gengæld givet os Frederik, mulmennesket.

Har du lyst til at lege med os?

Har du lyst til at lave et projekt sammen med os?

 

Eller har du nogen ideer eller kompetencer som du mener

hører hjemme på Bund til Mund-festivalen?

 

Så send os en besked!

Dit navn

Din Email

Din besked

'